Isabella Lundberg

 

 

Isabella Lundberg föddes vintern 1995 och är uppvuxen på landet utanför Sölvesborg, Blekinge. Idag bor hon i Karlshamns kommun tillsammans med sin man, dotter och hund. Hon ser sig själv som en person som är beroende av att skapa berättelser av ord och hon tycker om att överraska och väcka känslor med hjälp av sina texter.

Hon har studerat ekonomi med inriktning internationellt företagande och marknadsföring vid Högskolan Kristianstad och har en ekonomie kandidatexamen som resultat av de studierna. Utöver författandet arbetar hon som försäkringsutredare, men är föräldraledig fram till maj 2022.

År 2020 medverkade Isabella i två antologier och sommaren 2022 kommer ännu en antologi som innehåller en novell hon skrivit. Namnen på antologierna är Höstglöd, Sommarmystik och Sommarsjälar. Den förstnämnda är utgiven av Seraf Förlag och de andra två av Nohiding Förlag.

Hösten 2023 debuterar Isabella även skönlitterärt hos oss på Simusdotter Förlag med sin fantasybok Symboler av blod och ånga som är den första delen i trilogin om den dolda världen.

Instagram: @isabella_lundberg_writer